Van der Maas & Verhoog

Van der Maas & Verhoog Welzijnszorg Groei! Stadskanaal

Een goede advocaat onderscheidt zich door betrokken, bereikbaar en betrouwbaar te zijn. Wij vinden het ook belangrijk dat uw advocaat goed naar u luistert en de mogelijkheden en onmogelijkheden van uw zaak helder uitlegt. En daar gaan we graag even voor zitten bij Van der Maas & Verhoog Advocaten.

Verreweg de meeste zaken worden opgelost met een deal of compromis. Dat levert geen winnaars of verliezers op, alleen tevreden cliënten. Juist omdat we maatwerk toepassen, uitvoerig met onze cliënt praten en de kansen en risico’s goed bekijken, behalen we goede resultaten als we uiteindelijk besluiten toch te procederen.

Meer informatie op: https://vandermaas-verhoog.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Samenwerkingspartners.

Gewijzigde openingstijden! - Welzijnszorg Groei! Stadskanaal

Gewijzigde openingstijden!

Maandag 10 juni zijn onze kantoren gesloten i.v.m. Pinksteren. Uiteraard kunt u uw vragen altijd mailen via de contactpagina. Excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip!... lees verder »

Vestiging Winschoten - Welzijnszorg Groei! Stadskanaal

Vestiging Winschoten

Sinds 11 september 2018 is Welzijnszorg Groei ook te bezoeken in Winschoten. Het kantoor in Winschoten zit aan de Engelstilstraat 3. de openingstijden voor dit kantoor zijn: Dinsdag tot en met vrij... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.