Inkomensbeheer

Inkomensbeheer in Stadskanaal en Omgeving

Inkomensbeheer in Stadskanaal en Omgeving - Welzijnszorg Groei! Stadskanaal

Wij zetten preventief inkomensbeheer in wanneer u niet meer in staat bent om uw schulden te betalen of waarneer u bent opgehouden met betalen van de vaste lasten. Een problematische schuldsituatie ontstaat niet van de één op de andere dag. Hier gaat een traject aan vooraf. Voordat schulden problematisch worden, doorlopen veel huishoudens een stadium waarin er al sprake is van een beginnende schuldsituatie. Door inkomstenbeheer in te zetten wordt uw situatie gestabiliseerd en gaan we op zoek naar passende oplossingen.

Wacht niet, grijp in voordat het te laat is.

Aan het laten beheren van uw inkomen zijn voorwaarden gesteld. Deze voorwaarden kunt u hier bekijken.

Doel en looptijd

SchuldSupport heeft als doel om uw financiële huishouding weer op orde te krijgen én te houden! Tevens zal er in veel gevallen een schuldregeling worden opgestart.

Omdat niet iedereen en iedere situatie gelijk is, bieden wij 3 vormen van inkomensbeheer aan; basis, uitgebreid en plus. kijk hieronder voor welke taken bij welk type inkomensbeheer horen en welk type inkomensbeheer het best bij uw past.

 • Basis:
  Het verrichten van betalingen volgens budgetplan 79,50 euro p.m.
 • Uitgebreid:
  Het verrichten van betalingen volgens budgetplan, het reserveren van eigen risico, onvoorziene uitgaven en vrij besteedbaar bedrag, het aanvragen van kwijtscheldingen, het indienen van belastingaangifte, het regelen van toeslagen, aanvragen bijzondere bijstand voor o.a. advocaatkosten 128,00 euro p.m.
 • 153,59 voor 2 personen.
 • Plus:
  Het verrichten van betalingen volgens budgetplan, het reserveren van eigen risico, onvoorziene uitgaven en vrij besteedbaar bedrag, het aanvragen van kwijtscheldingen, het indienen van belastingaangifte, het regelen van een beheersbare schuldenlast, het opstarten van een schuldentraject, het regelen van toeslagen, aanvragen bijzondere bijstand voor o.a. advocaatkosten 166,95 euro p.m.

 • Er is drie maanden opzegtermijn van toepassing bij inkomstenbeheer.

  Opstartkosten 159,00 euro
  Afsluitkosten 159,00 euro

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.