Heeft u moeite om rond te komen van uw inkomen of heeft u schulden bij één of meerdere instanties en/of bedrijven,
bij SchuldSupport B.V. kunnen wij u helpen.

SchuldSupport B.V. kan een gecertificeerde begeleiding bieden in een schuldhulpverleningstraject voor particulieren en ondernemers. Er wordt gezocht naar oplossingen voor uw schulden en naar preventieve maatregelen om uw schulden tegen te gaan. Samen met u streven wij ernaar uw schuldengroei te stoppen en uw inkomsten en uitgaven beheersbaar te maken.
SchuldSupport B.V. heeft als doel om uw financiële huishouding weer op orde te krijgen én te houden! Tevens zal het in veel gevallen noodzakelijk zijn om een schuldhulpverleningstraject op te starten. Voorafgaand zal dit besproken worden met u een advocaat of medewerker van het GKB of VKB en uw bewindvoerder van SchuldSupport B.V.

Ook als er sprake is van dringende financiële hulp, bijvoorbeeld als een huisuitzetting of een afsluiting van gas, water of elektra dreigt kunt u terecht bij SchuldSupport B.V.. Wij zullen dan alles op alles zetten om de ontruiming of afsluiting te voorkomen.

Wij raden cliënten die in het schuldhulpverlening traject zitten aan om naast schuldhulpverlening ook beschermingsbewind, schuldenbewind of inkomensbeheer af te nemen/ aan te vragen via SchuldSupport B.V.

De combinatie van schuldhulpverlening en beschermingsbewind, schuldenbewind of inkomensbeheer maakt de kans op een goede financiële huishouding aanzienlijk groter en het volstaan van het WSNP traject om zorg te dragen voor een schone lei.

Het schulphulpverlening traject kan worden onderverdeeld in acht blokken. Deze blokken bestaan uit:

– Aanmelding
– Intake en crisisinterventie
– Informatie en advies
– Schuldregeling
– Stabilisatie
– Verzoekschriften in het kader van de WSNP
– Nazorg

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden bij SchuldSupport B.V.?, dan kunt u zich aanmelden via de bovenstaande link.