Nieuws

« < 1 2 3 > »

Verruiming bezoekuren

Vanaf 11 mei worden de bezoekuren weer verruimd! Maar let op alleen op afspraak! Ook wij gaan stap voor stap mee met de adviezen van het RIVM en... lees verder »

Verruiming bezoekuren

Vanaf 11 mei worden de bezoekuren weer verruimd! Maar let op alleen op... lees verder »

5 mei zijn wij niet aan het werk.

5 mei zijn wij allen vrij en is het kantoor dus in z'n geheel... lees verder »

Leefgeld 27 april ( Koningsdag )

Het leefgeld van a.s. maandag 27 april, Koningsdag wordt overgemaakt op dinsdag 28... lees verder »

Telefoon

Op dit moment is er een storing in de telefoonlijn, wij hopen dat dit zo snel mogelijk weer verholpen is. De snelste manier om contact te leggen is... lees verder »

5 initiatieven die ouderen in Stadskanaal door de coronacrisis helpen

5 initiatieven die ouderen in Stadskanaal door de coronacrisis helpen Ouderen worden in Nederland het zwaarst getroffen door het coronavirus. Vanwege... lees verder »

Wijziging openingstijden en betaalverkeer

Wijziging openingstijden en betaalverkeer Paasweekend! Maandag 2e paasdag zijn we gesloten! De leefgelden van Goede Vrijdag wordt a.s donderdag... lees verder »

Hulp nodig bij uw financiën!

Wij kunnen ons goed voorstellen hoe het voelt om in deze tijd het gevoel te krijgen dat er niet geholpen kan worden, ook wij proberen naar de beste... lees verder »

Hulp nodig bij uw financiën!

Wij zijn in het bezit van een ruime vergaderruimte waardoor 1 op 1 intakes kunnen plaatsvinden! We houden de richtlijnen van het Rivm nauwlettend in... lees verder »

Leefgeld

Houdt u er wel rekenschap mee dat er door de aanpassingen en extra maatregelen het leefgeld iets later op de dag kunt verwachten dan dat u normaal... lees verder »

« < 1 2 3 > »

Corona update

Helaas zijn we met elkaar nog weinig verder gekomen en dienen we ons nog meer te houden aan de maatregelen. Een avondklok is natuurlijk een verschrikkelijk iets maar wij hopen dat we met elkaar de schouders eronder kunnen zetten en dat we deze crisis op korte termijn achter ons kunnen laten.... lees verder »

Aangepaste inloopspreekuren en afspraken

De maatregelen worden vanaf vanavond 22.00 uur weer aangescherpt, hierdoor zijn we genoodzaakt om onze deuren te sluiten voor publiek. Daarnaast zullen er de eerste 4 weken geen fysieke herhalingsafspraken worden gemaakt. Intakes worden ingepland in een ruime spreekkamer met tussenscherm. Wij hopen u over 4 weken betere berichten te kunnen geven maar vooral blijf gezond en houd rekening met elkaar! Met vriendelijke groet, namens het team van SchuldSupport en Mentoring B.V.... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.